Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Η συνάντησή μας με τον Δήμαρχο Κασσανδρείας

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού  προγράμματος “ Ο εθελοντής πολίτης: Ο ενεργός πολίτης”, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης συναντήθηκαν με τον κ. δήμαρχο προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Εθελοντισμού.
             Η συνάντηση μας έγινε στο γραφείο του, όπου μετά από το θερμό κλίμα υποδοχής και γνωριμίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά και να δείξουν στη νέα διοίκηση του Δήμου το ενδιαφέρον τους για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής του τόπου τους.
             Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε μεταξύ των άλλων και για την εθελοντική μας δράση “Συγκέντρωση και μεταφορά χαρτιού”, ώστε να μην πετιέται το χαρτί στους σκουπιδοτενεκέδες. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου, ενώ λάβαμε την υπόσχεσή του  ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα υπάρχει ειδικός κάδος ανακύκλωσης στην αυλή του σχολείου μας, ώστε να μη χρειάζεται να μεταφέρουμε το χαρτί εκτός κωμόπολης.

             Ελπίζουμε ότι θα γίνει τελικά πραγματικότητα  το “θέλουμε κάδο ανακύκλωσης” που βροντοφώναξαν όλα το παιδιά του σχολείου μας έξω στην αυλή πριν λίγους μήνες ( 5 του Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, δες σχετική ανάρτηση εδώ).

Υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Γιώργος Λασκαρίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου